Wie verdient een Carnavalsonderscheiding?

Ken jij iemand die zich al lange tijd inzet voor het Totdenringse carnaval? Iemand die dit jaar echt een beetje waardering verdient? Ieder jaren worden er onderscheidingen uitgereikt aan personen die zich de afgelopen jaren hebben ingezet voor het carnaval in Totdenringen. Dit jaar zal dat gebeuren op carnavalszondag tijdens de dorpslunch. Als je iemand kent die hiervoor in aanmerking komt, kan je diegene nomineren. Er zijn verschillende soorten onderscheidingen mogelijk. Een voordracht is geen garantie dat de onderscheiding ook daadwerkelijk wordt toegekend. Prins IEF d’n Irste en de protocolcommissie zullen de inzendingen beoordelen aan de hand van een aantal protocollaire criteria.

Inzendingen kunnen tot uiterlijk 20 januari 2018 gestuurd worden naar: Lage Stee 2, 4847 BH Teteringen of via de mail: gertsinnige@ziggo.nl of wjmivermeulen@gmail.com. Vergeet hierbij niet de naam en het adres van degene die je voordraagt en de reden waarom je die persoon voordraagt te vermelden. Daarnaast is het handig om ook je eigen gegevens door te geven. Al deze informatie is ook terug te vinden op de website: akvdesikken.nl.

Twijfel niet en maak Carnaval 2018 extra leuk voor die Sikken en Sikkinnen die zich inzetten voor het carnaval!

Share: