Blèrsikkenbal en de 11vande11

Man, man, man, wat een GE-WEL-DI-GE start van het nieuwe carnavalsseizoen. Anders kun je het niet noemen.

Al om 20.30 uur was het Web afgeladen vol met liefhebbers van het Zuidnederlandse cultuurfeestje. Een super enthousiaste Jeugdraad met een zo mogelijk nog enthousiastere Jeugdprins Koen zorgde voor een uitbundige stemming.

Die werd dankbaar overgenomen door de grote Raad. Met maar liefst vijf nieuwe leden van de Raad van Elf is de club net als vorig jaar weer op volle sterkte om er vol vertrouwen tegen aan te gaan. Met nog twee fantastische hofdames Lieke van Beek en Katrien Bode erbij is het zelfs nog completer dan vorig jaar. Prins Ief liet weer merken dat hij nog steeds erg hard en lang kan praten.

Er was een groeiend aantal deelnemers van het Blèrsikkenbal te zien. Zonder de andere deelnemers tekort te doen, was het optreden van de oud-prinsen nu al legendarisch met een lied dat als één van de beste carnavalsnummers ooit kan worden beschouwd (Blonde lola). De winnaar is uiteindelijk de Jeugdraad geworden.

Wat verder niet onvermeld mag blijven, is de presentatie van een Totdenrings Carnavalslied, een lied wat naast andere liedjes een blijvertje is. Kortom, met dank aan alle vrijwilligers, een geslaagde start van Carnaval 2018 – 2019

Share: