Sikkenklaas op 25 november in Teteringen

Dat zou een mooi gezicht zijn, nietwaar lieve mensen? Als Sikje op het paard van Sinterklaas, Teteringen binnen komt rijden. Okay, het zal ook een gek gezicht zijn..

Wie is Sikje? Sikje is natuurlijk de officiële mascotte van de Sikken uit Totdenringen, het knuffel geitje dat op het BlèrSikken Festival zijn opwachting maakte en diezelfde avond nog uitverkocht was. We kunnen mededelen dat de ROHA-Shop in Breda een officieel verkooppunt is waar Sikje gekocht kan worden. Vanaf volgende week, zal hij daar beschikbaar zijn.

Op 25 november, komt Sinterklaas aan in Teteringen. Vanzelfsprekend zal ’t Web weer tot de nok toe gevuld zijn met kinderen. We kunnen ons voorstellen dat ouders, die op 10/11 helaas misgrepen, Sikje alsnog willen kopen. Wij zullen ervoor zorgen dat in ’t Web een kraampje staat met Sikje.

Daarnaast bieden wij een gratis bezorgservice aan (alléén indien woonachtig in Teteringen) voor ouders die de knuffel die zondagmiddag niet kunnen kopen omdat de kinderen daar ook aanwezig zijn. U vult dan gewoon het bestelformulier in en wij zorgen voor de rest.

Natuurlijk kunt u uzelf als volwassene ook op een leuk cadeau trakteren: bestel meteen een flesje ‘Sikken Bitter’. Dit wordt dan ook tegelijkertijd bezorgd. Of zelfs een mooi petje voor het oudere broertje of zusje. Er is volop keuze! We zien u graag op 25 november in ’t Web bij ons kraampje of bezoek de ROHA-Shop in Breda.

Share: