Opruimen bouwlocatie AKV de Sikken

Zoals in elk huis, elke schuur, elk bedrijf, zo moet ook elke bouwlocatie wel eens in de zoveel tijd worden opgeruimd. Mede in het kader van Carnaval 2.0 heeft de zeer gewaardeerde Veurzittert van de Raad van Elf in samenspraak met de bouwcommissie verordonneerd om op zaterdag 1 december de bouwlocatie van de Raad aan het Hekven te Breda eens te ontdoen van spullekes die we niet (of zeg maar liever nooit meer) gebruiken. Onder de indruk van de noodverordening van onze Veurzittert kwam er een grote delegatie van zowel Raad als AKV tesamen om de bezem eens flink door ons deel van de loods te halen. Ook een delegatie van de Commissie Jeugdraad was aanwezig; klasse!

Met vereende krachten werd vergane glorie naar buiten gebracht; grote poppen die met slijptollen klein gemaakt moesten worden, oude decorstukken waarmee onthullingen zijn voltooid, blikken verf, oude kwasten, verschrompeld hout, etcetera, etcetera. Onze plek is zelfs nog opgeveegd! Wel precies tot de grens met de buurman… Het is maar goed dat de schoonmaakkwaliteiten van de aanwezigen niet veel verder bekend worden, anders zouden de verwachtingen van het thuisfront op dit gebied voortaan stukken hoger zijn. Enfin, de bouwlocatie is opgeruimd – wel zo veilig – dus de wagen van de Raad kan weer klaar worden gemaakt voor de volgende editie van de Lampkesoptocht.

Share: