Sikje’s foto wedstrijd!

DOE JIJ AL MEE ??
Win een cadeau pakket t.w.v. € 25,- met Sikje’s foto wedstrijd.
Sikje is de officiële pluche mascotte van de Sikken in Totdenringen. Een schattig, klein knuffelgeitje dat inmiddels het hart van menigeen in Teteringen veroverd heeft. Hebt u Sikje nog geen leuk plekje in huis gegeven, dan geven wij u een reden om dat nu wél te doen: maak de mooiste (Kerst)foto van Sikje en win een cadeau pakket t.w.v. € 25,-.

Dit pakket bestaat uit:
– Eén fles Sikkenbitter;
– Drie shot glazen;
– Eén witte Cap van de Sikken;
– Eén embleem voor Carnaval 2018/2019.
Hoe doet u mee?
1. Maak uw foto van Sikje en plaats deze op de Facebookpagina van AKV de Sikken of email deze naar communicatie@akvdesikken.nl
2. Like de Facebookpagina van AKV de Sikken en deel dit bericht (over de fotowedstrijd). AKVdesikkenFaceBookpagina
Geef uw fantasie de vrije loop en leef u helemaal uit! Kleur, zwart/wit, portret of een landschapsfoto, het maakt allemaal niet uit. Zolang Sikje er maar in voorkomt.
Let op:
1. Deze foto wedstrijd loopt tot zondag 30 december 2018. Op maandag 31 december 2018 wordt de winnaar op de Facebookpagina van AKV de Sikken bekend gemaakt. Indien de winnaar woonachtig is in Teteringen, zal het cadeaupakket dezelfde dag nog bezorgd worden en anders zal d.m.v. een privé bericht contact met de winnaar opgenomen worden.
2. Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn op het moment van deelname.
3. Deelnemers vrijwaren AKV de Sikken van alle rechten m.b.t. de ingezonden foto(‘s); de ingezonden foto(’s) kunnen door AKV de Sikken voor promotionele doeleinden gebruikt worden.
4. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd noch kan de prijs voor contanten ingewisseld worden.

Share: