Wie verdient een Carnavalsonderscheiding?

Carnaval 2019 komt in zicht en ook dit jaar zullen er Sikken en Sikkinen in het zonnetje worden gezet. Ken jij iemand die zich al lange tijd inzet voor het Totdenringse carnaval? Iemand die dit jaar echt een beetje waardering verdient?

Dan kun jij deze persoon opgeven voor een Totdenringse onderscheiding. De onderscheidingen worden wederom uitgereikt tijdens de dorpslunch die op carnavalszondag plaatsvindt. Er zijn verschillende soorten onderscheidingen. Prins IEF en de protocolcommissie van het AKV beslissen samen of er een onderscheiding kan worden toegekend en zo ja, welke dit zal zijn.

Inzendingen kunnen tot uiterlijk 8 februari 2019 gestuurd worden naar secretaris@akvdesikken.nl. Vergeet hierbij niet de naam en het adres van degene die je voordraagt en de reden waarom je deze persoon voordraagt te vermelden. Daarnaast is het handig om ook je eigen gegevens door te geven. Twijfel niet en maak Carnaval 2019 extra leuk voor die Sikken en Sikkinnen die zich inzetten voor het Totdenringse carnaval!

 

Share: