Carnaval sponsoren “Vrienden van de Sikken” gezocht

Wordt ook U vriend of vriendin van de Sikken?

De club “Vrienden van de Sikken” bestaat uit mensen die carnaval in Totdenringen een warm hart toedragen. Dankzij hun steun is het mogelijk om carnaval in ons dorp te organiseren.

Te denken aan de Carnavalsoptocht voor junioren en senioren, de Ballon Fiësta, het G’Ouden Sikkenbal, het ziekenbezoek, de tieneravonden, de kindermiddag met de Jeugdraadverkiezing, de lampionnenoptocht en de Sik-verbranding als afsluiting van carnaval.

Al deze activiteiten kosten veel geld. In 1989 is daarom de club “Vrienden van de Sikken” opgericht die met een jaarlijkse donatie van €55,55 het carnaval in Totdenringen financieel steunt.

Voor deze donatie krijgt u de prachtige metalen “Sikkenkop” waaraan elk jaar een nieuw jaartal wordt toegevoegd. Ook ontvangt u het nieuwe jaarembleem van AKV de Sikken. Deze worden u uitgereikt tijdens de speciale “Vrienden van de Sikken” maaltijd op vrijdagavond met carnaval. U wordt daar als gast uitgenodigd om u te bedanken en gezellig het carnaval te starten.

Steun het carnaval in ons dorp en meld u aan als vriend of vriendin van de Sikken door te bellen met Miranda van der Putten van de commissie “Vrienden van de Sikken” op telefoonnummer: 076-8889690 of via de mail: vriendenvandesikken@akvdesikken.nl

U kunt zich ook via een betaling aanmelden op IBAN-rekeningnummer NL78 RABO 0150992440 t.n.v. AKV de Sikken, Teteringen. Onder vermelding van “Vrienden van de Sikken” en uw naam en adres.

Alvast bedankt voor uw steun,

De Bokkepoot, AKV de Sikken.

sikkeKop

Share: