uitslag BlèrSikkenbal

uitslag BlèrSikkenbal

Ouderwetse gezelligheid tijdens het Blèrsikkenbal.
Het was weer ouderwets gezellig tijdens het Blèrsikkenbal! Nadat Kzoutniewete de zaal hadden warm
geblazen, streden acht deelnemers om de titel ‘Totdenringse carnavalskraker 2017’.
Uiteindelijk is FFFAnders met deze prestigieuze prijs naar huis gegaan. Hun nummer ‘We zijn dur ondersteboven van’ werd door een jury van bonte carnavalsvierders gekozen tot winnaar van het Blèrsikkenbal.

Tussen de liedjes door was er een spectaculair optreden van slagwerkgroep Brandhout. Maar er was meer te beleven. De onthulling van jeugdprinses Jovana en haar Jeugdraad bijvoorbeeld.

Met hun nummer ‘Kom op en vier carnaval’ gingen zij bovendien met de Janus Oomen Bokaal aan de haal.Niet veel later maakten Prins Nillis en de Raad van 11 een geweldige entree als De Batmannen. Presentator Pim van Ginneken praatte de boel op carnavaleske wijze aan elkaar.

Tijdens de afterparty was het dansen geblazen op de muziek van zanger Mark van Overveld. DJ Spinners heeft ervoor gezorgd dat de dansvloer tot twee uur vol bleef. Alles bij elkaar was het dus weer een mooi Totdenrings feestje.

Wij willen graag iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het Blèrsikkenbal heel hartelijk bedanken. Dankzij jullie inzet

kijken wij terug op een geslaagde avond. Verder een groot applaus voor het publiek. We zien jullie allemaal graag volgend jaar weer terug bij het Blèrsikkenbal!

Benieuwd naar de foto’s en filmpjes van het Blèrsikkenbal?

Kijk dan op onze Facebook pagina: www.facebook.com/blersikkenbal

blersikken-99_resize

Share: