Jeugdoptocht Sikskus en Sikkinetjes

Jeugdoptocht Sikskus en Sikkinetjes

 Wat een geweldige carnavalsoptocht hebben we vorig jaar gehad!! Super was het om te zien dat de kinderen in Teteringen zoveel enthousiaste, creatieve en verassende ideeën hadden. Soms met een beetje hulp van papa en mama en soms helemaal zelf bedacht en geknutseld.

We hopen dat de optocht van vorig jaar jullie zo enthousiast heeft gemaakt dat jullie dit jaar weer met heel veel plezier willen meelopen.

Dit jaar is het motto ´we zijn dur onderstebove van.`. Wij denken dat hier net als vorig jaar een hoop leuke dingen mee te doen zijn. Het hoeft niet moeilijk te zijn, een versierde bakfiets, een zelf geknutseld bord, iets wat je uitbeeldt met een groep. Wat is er leuker dan samen met de kinderen uit de buurt, uit je klas of je beste vriend(in) iets te knutselen, te bouwen en/of samen te bedenken.

Dit kun je dan laten zien aan al die enthousiaste mensen die aan de kant van de weg staan om naar de mooie optocht te kijken. Natuurlijk kun je weer strijden voor die felbegeerde 1e prijs! Uiteraard krijgen alle kinderen die hebben meegedaan een medaille.

Je kunt je gratis inschrijven op verschillende manieren:

1 : Print het inschrijfformulier van de site akvdesikken.nl (kopje activiteiten, optocht).

2 : Tot 1 uur voor de optocht in de Dorpsherberg.

 De prijsuitreiking is weer op maandag om 18.30 uur in de Dorpsherberg.

We hopen dat jullie net als vorig jaar weer meelopen om er een kei leuke en gezellige carnavalsoptocht van te maken!

Dit jaar wordt weer gestemd voor de optocht publieksprijs via www.akvdesikken.nl. Er is één publieksprijs voor de Seniorenoptocht en één voor de Juniorenoptocht. Op de website kan een stem worden uitgebracht voor Senioren bij de naam van de deelnemer en bij de Junioren bij het deelnemende nummer!

 Commissie Jeugdoptocht, AKV de Sikken

Share: