TIENERCARNAVAL

TIENERCARNAVAL

Hoi tieners van Totdenringen. Nog drie weken en het tienerbal van Totdenringen start weer. Vanaf zaterdagavond kunnen jullie elke avond hossen en springen in ’t Web van 19.30 – 22.30 uur. Het Tienerbal is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar.

De DJ zorgt voor geweldig leuke muziek. Ook jeugdprinses Jovana en haar jeugdraad en Prins Nillis dun irste met zijn Raad van Elf komen af en toe langs, om er een geweldig feest van te maken. Zingen, hossen, springen, dansen, kletsen, wat snoepen, een glaasje fris en natuurlijk ook de kusjeskring maken. Zo worden het geweldige avonden voor jullie. Kom dus allemaal leuk verkleed en denk daarbij aan het motto van dit jaar: “we zijn dur onderstebove van.”. Bijna alle leuke dingen mogen maar er geldt NIX18.

Eenmaal binnen, blijf je binnen tot je ouders je vanaf 22.00 uur mogen komen ophalen. De toegang is € 3,00, Voor € 10,00 kun alle vier de avonden binnen (zaterdag tot en met dinsdag). Om iets te drinken of te snoepen moet je consumptiemunten kopen van € 1,50. Een drankje kost één consumptiemunt.

Kom je ook? Je bent van harte uitgenodigd! Tot ziens op het Tienerbal.

Vertrekpas, als je vóór 22:30 uur weg wilt:

Als je ouders er mee instemmen en je minimaal 13 jaar oud bent mag je vóór 22.30 uur de deur uit met een vertrekpasje. Dit (gratis) pasje kun je, samen met je ouders aanvragen bij de entree van het tienercarnaval. Bij het ophalen van deze vertrekpas kan om een legitimatiebewijs worden gevraagd. Neem de vertrekpas wel altijd mee naar het tienerbal.

Voor de ouders/verzorgers: Buiten de genoemde openingstijden acht de Commissie Tienercarnaval van het AKV zich niet meer aansprakelijk voor toezicht op de deelnemers van het Tienerbal. Voor houders van een vertrekpas wordt uitgegaan van het geen er op het pasje is vermeld.

Commissie Tienercarnaval, AKV de Sikken.

Share: