Ziekenbezoek met Prins Nillis dun irste

Ziekenbezoek met Prins Nillis dun irste

Over een week barst het carnaval weer los in Totdenringen. Vele sikken en sikkinnen gaan dan weer feestend door ons dorp onder het motto “We zijn dur onderstebove van.”. Er zijn echter ook een aantal sikken en sikkinnen die graag mee zouden willen carnavallen maar hier niet toe in staat zijn omdat ze ziek zijn. Het is traditie dat op zondagochtend tijdens carnaval onze Prins, de jeugdraad en de raad van elf in groepjes op bezoek gaan bij zieke sikken en sikkinnen die daar prijs op stellen. Deze bezoeken worden altijd zeer gewaardeerd en vinden dit jaar plaats op zondag 26 februari tussen 10.30 uur en 12.00 uur.
Uiteraard komen onze ziekenbezoekers niet met lege handen. Het bezoek kan zowel thuis als in het ziekenhuis plaatsvinden.

Indien u het ziekenbezoek op prijs stelt of u kent een familielid, vriend of kennis die dit op prijsstelt kunt u dit kenbaar maken bij Ernst Horsten van AKV de Sikken. Dit kan telefonisch (06-1350 4887) of per e-mail (secretaris@akvdesikken.nl).

Voor onze Prins en zijn gevolg is het een kleine moeite en we doen er onze zieke sikken en sikkinnen een groot plezier mee.

De Bokkepoot, AKV de Sikken

Share: