11 november Blèrsikkenbal

11 november Blèrsikkenbal: Doe ook mee!

Op 11 november is het weer zo ver. Dan wordt het Totdenrings carnavalslied 2018 verkozen, tijdens het jaarlijkse Blèrsikkenbal. De eerste aanmeldingen druppelen inmiddels binnen, maar er is nog ruimte voor meer originele acts.

Heb jij ook altijd al willen meedoen? Stuur dan een mail naar blersikkenbal@gmail.com. Of je je nu laat begeleiden door een rockband, een mandolineorkest of een blaaskapel, iedereen met een carnavalesk lied is welkom.

Heb je hulp nodig bij het schrijven van een tekst, of met het zoeken naar muzikale begeleiding? Laat het ons dan weten. Wij helpen je graag op weg.

Kijk voor meer informatie op www.facebook.nl/blersikkenbal.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.