Jeugdoptocht

Jeugdoptocht van Totdenringen vindt plaats op carnavalszaterdag. De jeugdoptocht zal beginnen om 14:45 uur na de opening van carnaval. Op Carnavalszaterdag trekt de Jeugdoptocht door de straten van ons dorp, deze keer via een vernieuwde route.

Er is sprake van twee leeftijdcategorieën:
1. De Jeugdoptocht:
Deze vindt plaats op zaterdagmiddag, zonder gemotoriseerde voortuigen (ook voor de begeleiders). Deelnameleeftijd maximaal 15 jaar. Verzamelen: op het Willem Alexanderplein vanaf 14.30 uur, vertrek 14.45 uur. Prijsuitreiking rond 17.30 uur.

Categorieën:
A : Loopgroepen vanaf 5 personen
B : Loopgroepen van 3 tot en met 4 personen
C : Individueel en Duo

Route (NIEUW): Willem-Alexanderplein, WILLEBRORDSTRAAT, DONKERSTRAAT, Langelaar, Schijfstraat, fietspad langs Bon Sang, Hoolstraat en weer terug op Willem-Alexanderplein.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website en bovendien op Carnavalszaterdag 10 februari tussen 12.00 uur en uiterlijk 13.00 uur, ook in de Dorpsherberg.

Inschrijfformulier Jeugdoptocht

Publieksprijs:
Tijdens de Optocht kunt u digitaal stemmen welke deelnemer van zowel Jeugdoptocht op zaterdag als de Lamkesoptocht op maandagavond in aanmerking komt voor de Publieksprijs. Zie ook hiervoor de website.

Reglement Jeugdoptocht en Lampkesoptocht Totdenringen

Orde en veiligheid:
Aan alle deelnemers wordt verzocht:
Zich te houden aan de vastgestelde route en aanwijzingen van de Optochtcommissarissen op te volgen.
Te zorgen voor goede en veilige constructie en een goede staat van onderhoud van wagens en voertuigen, dit om ongevallen en schade aan derden of eigendommen van derden te voorkomen.
Motorvoertuigen die in de optocht meedoen dienen minimaal een geldige WA-verzekering te hebben.

De Optochtcommissie hoopt dat veel inwoners (jong en oud) maar ook Carnavalsvierders van buiten Totdenringen tijdens Carnaval hun creatieve vaardigheden zullen tonen.
Alle inwoners van Totdenringen een gezellige Carnaval toegewenst!

De Optochtcommissie