Jeugdoptocht

De Jeugdoptocht van Totdenringen, zonder gemotoriseerde voortuigen (ook voor de begeleiders), vindt plaats op Carnavalszaterdag. Deelnameleeftijd is maximaal 15 jaar. De Optocht door verschillende straten van Totdenringen start om 14:45 uur, direct na de opening van Carnaval. Verzamelen op het Willem Alexanderplein is vanaf 14.30 uur. De prijsuitreiking is rond 17.30 uur
Er is sprake van drie leeftijdscategorieën:
A : Loopgroepen vanaf 5 personen
B : Loopgroepen van 3 tot en met 4 personen
C : Individueel en Duo
De route is sinds vorig jaar aangepast als volgt: Willem-Alexanderplein, WILLEBRORDSTRAAT, DONKERSTRAAT, Langelaar, Schijfstraat, fietspad langs By Tater, Hoolstraat en weer terug op Willem-Alexanderplein.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website en bovendien op Carnavalszaterdag 2 maart tussen 12.00 uur en uiterlijk 13.00 uur, ook in de Dorpsherberg.

Inschrijfformulier Jeugdoptocht

Tijdens de Optocht kunt u digitaal stemmen welke deelnemer van zowel Jeugdoptocht op zaterdag als de Lamkesoptocht op maandagavond in aanmerking komt voor de Publieksprijs. Zie ook hiervoor de website.

Reglement Jeugdoptocht en Lampkesoptocht Totdenringen

Aan alle deelnemers wordt verzocht:
Zich te houden aan de vastgestelde route en aanwijzingen van de Optochtcommissarissen/verkeersregelaars.
Te zorgen voor goede en veilige constructie en een goede staat van onderhoud van wagens en voertuigen, dit om ongevallen en schade aan derden of eigendommen van derden te voorkomen.
Motorvoertuigen die in de optocht meedoen dienen minimaal een geldige WA-verzekering te hebben.
De Optochtcommissie hoopt dat veel inwoners (jong en oud) maar ook Carnavalsvierders van buiten Totdenringen tijdens Carnaval hun creatieve vaardigheden zullen tonen.
kinderen die op zaterdag meelopen zijn van harte uitgenodigd om onder begeleiding van een volwassene ook tijdens de lampkesoptocht mee te lopen!
Alle inwoners van Totdenringen een gezellige Carnaval toegewenst!
De Optochtcommissie