Lampkesoptocht

Deze vindt plaats op maandagavond 24 februari, zelfstandige deelname vanaf 14 jaar. Deelnemende volwassenen mogen jongere kinderen mee laten lopen. Verzamelen: vanaf 18.30 uur, vertrek 19.00. Prijsuitreiking rond 21.15 uur.
Categorie en inschrijfgeld:
A : Bouwwagens € 25,00
B : Huurwagens /Wagens buurgemeenten € 25,00
C : Loopgroepen vanaf 7 personen € 20,00
D : Loopgroepen van 1 tot en met 6 personen € 10,00
E : Muziekgezelschappen (buiten mededinging) € 0,00

Route: Willem-Alexanderplein, Polderzicht, Hoeveneind, Steenbergen, Kampakker, St. Josephstraat, Langelaar, Schijfstraat, fietspad By Tater, Hoolstraat en weer terug op Willem-Alexanderplein.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website met betaling van het inschrijfgeld bij de Optochtcommissie. Uiterlijke datum inschrijving en betaling is vrijdag 7 februari van 19.00 tot 20.00 uur in de Dorpsherberg. Kosten deelname: zie inschrijfformulier.

Inschrijfformulier Lampkesoptocht

Publieksprijs:
Tijdens de optocht kunt u digitaal stemmen welke deelnemer van zowel Jeugdoptocht op zaterdag als de Lamkesoptocht op maandagavond in aanmerking komt voor de Publieksprijs. Zie ook hiervoor de website.

Reglement: Reglement Jeugdoptocht en Lampkesoptocht Totdenringen
Bij inschrijving verklaart iedere deelnemer zich akkoord met het van toepassing zijnde reglement. Het niet voldoen aan de in het reglement genoemde eisen, kan uitsluiting van jurering of deelname aan de optocht tot gevolg hebben.

Voor de uitleg van de punten waarop gejureerd wordt, het volgende:

  • Motto, is het carnavals motto er op een leuk manier in verwerkt.
  • Creatief, is het origineel, goede kwaliteit van gebruikt materiaal, is het duurzaam (valt het niet halverwege de optocht uit elkaar) en goed niveau van vormgeving van de uitbeelding.
  • Act, het totaalplaatje, contact met het publiek, beweging met in acht neming van de doorstroming van de stoet.

Orde en veiligheid, aan alle deelnemers wordt verzocht:

  • Zich te houden aan de vastgestelde route en aanwijzingen van de optochtcommissarissen en verkeersregelaars op te volgen.
  • Te zorgen voor goede en veilige constructie en een goede staat van onderhoud van wagens en voertuigen, dit om ongevallen en schade aan derden of eigendommen van derden te voorkomen.
  • Motorvoertuigen die in de optocht meedoen dienen minimaal een geldige WA-verzekering te hebben.

De Optochtcommissie hoopt dat veel inwoners (jong en oud) maar ook Carnavalsvierders van buiten Totdenringen tijdens Carnaval hun creatieve vaardigheden zullen tonen.
Alle inwoners van Totdenringen een gezellige Carnaval toegewenst!

De Optochtcommissie.