Het G’ouden Sikkenbal

Carnaval staat weer bijna voor de deur. Nog een paar dagen en we gaanimg_1308 weer helemaal uit ons dak en we vergeten natuurlijk niet onze oudere jeugd uit Totdenringen, daarom zal ook dit jaar het “G”ouden Sikkenbal weer plaatsvinden. Dit jaar wederom op carnavalszondag van 13.30 uur tot 17.15 uur in ’t Web.
De deuren van de grote zaal zijn geopend vanaf 13.00 uur.
Als u een Sik of Sikkin bent van 50 jaar of ouder en nog steeds carnavalesk bent ingesteld, bent u meer dan welkom op het “G”ouden Sikkenbal.
Gelijktijdig zal in de foyer van ’t Web het Brakkenbal plaats vinden. Dit is een carnavalsmiddag voor de allerkleinsten. De middag start om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Rond 15:00 uur zal er voor onze allerkleinste sikskes en sikkinnekes een leuke clown optreden.

img_1331Bij het “G”ouden Sikkenbal zorgen wij uiteraard voor een gezellige sfeer. Diverse kapellen komen langs om een carnavalsdeuntje te spelen.
De Prins en zijn gevolg en uiteraard ook jeugdprins(es) met zijn jeugdraad van elf zullen van de partij zijn. Ook dit jaar zal er weer worden gestreden om de prijs van de meest origineel verklede feestganger. Kortom: genoeg ingredienten voor een gezellige maar vooral carnavaleske middag.
Indien u moeilijk ter been bent en ’t Web lastig kunt bereiken is het mogelijk dat u thuis wordt opgehaald.
U kunt dit melden bij het AKV
We hopen u in grote getale te mogen begroeten op zondagmiddag in ’t Web.

 

Comments are closed.