Kindermiddag carnaval

 

KINDERMIDDAG IN ’T WEB OP DINSDAG 13 februari
“ Bij ons gaot ut lampke nie ut”. dus kom gezellig verkleed naar ’t Web !

Ook dit jaar is er weer een middag speciaal voor jullie in ‘t Web, van 14.00 uur tot 16.00 uur. Je mag komen hossen en springen op deze middag als je tenminste op de basisschool zit hier in Teteringen. Maar natuurlijk ook als je op het speciaal onderwijs of op een andere school zit in een andere gemeente en je woont in Teteringen of een van je ouders in het bestuur of de raad van elf zit.

Om mee te kunnen feesten, vragen we aan jullie een kleine bijdrage van € 1,50. Hiervoor krijg je van ons twee keer wat te drinken en wat lekkers.

De prins en zijn gevolg en Jeugdprins(es)  met de jeugdraad zijn natuurlijk ook weer van de partij. We maken er met z’n allen weer een gezellig feestje van waar we alles uit de kast halen.

Die middag is natuurlijk ook de verkiezing van de nieuwe jeugdraad voor 2018. Je mag maar 1 keer aan de jeugdraad deelnemen en als je dit graag wilt dan moet je wel in groep 7 zitten. Door veel mee te doen aan het hossen en springen en jezelf natuurlijk héél leuk te verkleden, ziet de jury je wel heel erg goed. Die weten helemaal niet wie jullie zijn. Ze kijken daarom of je leuk verkleed bent, maar ook of je wel mee doet met het hossen en springen. Want de jeugdraad gaat alle dagen met carnaval wel hossend door ons dorp heen.

Wij zijn weer erg benieuwd wie er dit jaar weer voor de nieuwe jeugdraad wordt uit gekozen!

Zit je niet op de basisschool dan mag je niet binnen, maar net als papa en mama pas om 16.00 uur wanneer de nieuwe jeugdraad bekend wordt gemaakt.

Vanaf die tijd kunnen wij door de drukte ook niet meer verantwoordelijk zijn voor de aanwezige kinderen

Tot dinsdag 13 februari. De zaal gaat open vanaf 13.45 uur.

Commissie kindercarnaval

 

 

Comments are closed.