Jeugdoptocht

Beste Sikskus en Sikkinetjes,

Carnaval is op zaterdag 12 November weer ingeluid met een geweldig Blèrsikkebal. De voorbereidingen voor carnaval zijn dus gestart en ook Prins Nillis dun irste, jeugdprinses Jovana en hun raden van elf zijn onthuld.

Nu we weten wie dit zijn en het carnavalslied 2017 bekend is, kunnen we ook stiekem al weer gaan nadenken over de (jeugd) optocht.

Na de enorme opkomst van de jeugdoptocht vorig jaar hopen we dat de kriebels er bij iedereen nog goed inzitten. Wat zou het leuk zijn als ook dit jaar alle mensen langs de kant weer kunnen genieten van jullie eigen gemaakte creaties. Wie weet ben je aangestoken met het optocht virus door je klasgenootjes, wil je dat de prins en jeugdprinses van te voren weer bij je langs komen, wil je je buurmeisje verstoten van de eerste plaats of wil je ook gewoon zo’n felbegeerde medaille ontvangen. Hoe dan ook, we hopen dat jullie allemaal weer van de partij zijn.

Het motto dit jaar is “we haole alles uit d’n kast”. Met al die leuke ideeën van vorig jaar denken we zeker dat er ook dit jaar weer veel originele dingen te verzinnen zijn. Dus begin alvast na te denken en dan zien we elkaar weer met de optocht !!!!

Commissie jeugdoptocht

Karin en Kitty

Comments are closed.