Prinsenreceptie in de Dorpsherberg

Na te zijn bijgekomen van een spetterend Blèrsikkenbal waren AKV en de Raad op zondagmorgen 9.30 uur al weer vroeg op pad om de feestlocatie in zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Ook de locatie van de Prinsenreceptie werd nog bezocht en wat opgeleukt.

Het volgend onderdeel van deze dag was de fotoshoot. Van zowel Jeugdraad als grote Raad zijn foto’s in alle mogelijke samenstelling: compleet, alleen (statieportret), met gezin, met hond, zonder hond, Prins met Jeugdprins, Nar met Jeugdnar, Agent met Jeugdagent, etcetera, etcetera. Als locatie is dit keer gekozen voor het Willem Alexander plein en de Kerk, waarbij er ook foto’s in de Kerk zijn gemaakt. Dank aan de vrijwilligers om dit mogelijk te hebben gemaakt.

Na deze uitputtende sessie is er geluncht bij de Prins thuis, inclusief een Sikkenbittertje.

 

Uiteraard waren we weer op tijd aanwezig bij Dorpsherberg ten behoeve van de Prinsenreceptie. Alle gasten (boven de 18 jaar) kregen een Sikkenbittertje aangeboden namens AKV en Raad. Mooie woorden zijn gesproken. Vele polonaises zijn gelopen. Cadeaus zijn overhandigd (Prins Ief heeft nadien 7x heen en weer moeten lopen om al zijn cadeaus naar huis te krijgen.) De Jeugdraad heeft hun fantastische winnende Carnavalslied weer ten gehore gebracht. De Dorpsherberg is weer officieel DE Hofresidentie. Er is volop geproost op het komende Carnavalsjaar. Oftewel vollen bak ambiance!! We kunnen spreken van een goede start van Carnaval 2018 – 2019 en kijken nu al naar begin maart.

#aftelkalenderisalgemaakt

 

Share: