Blèrsikkenbal 2023

banner BSB 2023Op zaterdag 11 november is er weer het Blèrsikkenbal, dé traditionele opening van het Totdenringse carnavalsseizoen! Met natuurlijk de spectaculaire onthulling van de Jeugdprins(es) en de Jeugdraad, de presentatie van de (nieuwe?) Prins en zijn gevolg en de verkiezing van de Totdenringse carnavalskraker 2023!

Maar er is meer! Sikken op het Doek bijvoorbeeld. Tijdens de avond maken schilders van Artring Teteringen live schilderijen van bezoekers van het Blèrsikkenbal. En wie weet krijg jij aan het eind van de avond wel een schilderij van jou en jouw beste maat meer naar huis!

Wil jij meedoen met het liedjesfestijn? Supertof! Stuur dan een e-mail naar secretaris@akvdesikken.nl. Inschrijven kan tot 5 november. Ter inspiratie: het motto is “Meej twee maote”. Daar is vast wel een mooi nummerke op te maote…euh maoke!

Het Blèrsikkenbal begint om 20:00 uur in ’t Web. De toegang is natuurlijk gratis!

Share: