Blèrsikkenbal 2022

Blèrsikkenbal2022Op 12 november vieren we weer het Blèrsikkenbal. Traditioneel dé opening van het nieuwe Totdenrings carnavalsseizoen. En dit jaar weer eens gewoon helemaal live, zoals het hoort!
Naast de verkiezing van het Totdenrings carnavalslied van 2023, de onthulling van de Jeugdraad en de bekendmaking van de Raad van 11, hebben we ook dit jaar weer iets speciaals: The Masked Singer. Raad jij wie er achter die vermomming schuilgaat?
Verder nog een wervelend optreden van niemand minder dan Peter Selie en we sluiten af met een DJ.
Gezien het motto van dit jaar – ‘We blijve plakke’ – kan het wel een een latertje worden. We zien jullie dus weer graag op zaterdag 12 november, in Dorpshuis ’t Web. We beginnen om 20:00 uur en de toegang is natuurlijk helemaal gratis.
Share: