De 11 vragen aan: .. Arjan

IMG_3907

1 Wie is ….., stel je eigen eventjes voor:
Ik ben Arjan van Engelen 41 jaar jong, getrouwd met Angela en vader van Nina 12 jaar en die zit dit jaar in de jeugdraad. Ik woon in Breda en ben werkzaam bij TES installatietechniek te Prinsenbeek.

2 Hoe ben je met carnaval in aanraking gekomen:
Van jongs af aan heb ik carnaval gevierd in Totdenringen en het is me met de pap lepel in gegoten van uit thuis. De Tieneravonden in ’t oude Web, daarna in de jeugdraad hier en toen in de Soos.

3 Wat zijn je 3 favoriete carnavalsnummers:
Dat zijn er stiekem toch wel een heleboel want dat verschilt tot gouwe ouwe tot de nieuwe apri-ski nummers dit zijn toch wel 3 toppers.
Drink schroblere van de deurzakkers
Als brabander ben ik geboren – DJ Bompa
Slavenkoor

4 Wat is je mooiste memorabele carnavals herinnering:
Dat zijn er gelukkig wel een heleboel maar 2 springen er toch wel uit, met het prinsengeburenbal in Bavel was onze huidige biertrimmer afwezig en kreeg ik deze nobele taak toe bedeelt maar halverwege de avond hadden de meeste al genoeg op en bleek ook de pot, waar ik eigenlijk de gehele avond mee moest doen op was en toen bleek ik in me andere broek zak nog 350euro had zitten en daar heb ik toen maar bonnen voor gehaald maar dat bleek het bus geld te zijn voor de terug reis. En de andere is toch wel maandag op het optochtsplein samen met Koen in de HotTub op een carnavalswagen waarbij ik een brandwond opliep aan me bil.

5 Met wie zou je wel eens een dag willen ruilen met carnaval:
Met onze Gendarme, heerlijk dagje een oogje in het zeil houden.

6 Wat is favoriete feest / activiteit met carnaval:
Dat is toch wel de BonteSikkenAvond, deze avond organiseren we al enkele jaren samen met Jeroen, Arie en Martin en het is toch genieten om met z’n alle zo’n geslaagde avond op te zetten.

7 Wat is favoriete drank met deze dagen:
Gewoon bier en op z’n tijd een schrob, als ik veel anders ga drinken dan trek ik het niet meer einde van de avond.

8 wat is je favoriete carnavals-pak:
Toch wel me zwartpak wat ik nu draag namens het bestuur, lekker makkelijk en je hoeft niet na te denken wat je aan doet.

9 hoe ben je bij de stichting AKV de sikken betrokken geraakt:
Ik ben ongeveer 9 jaar geleden gevraagd door Ton van Nispen en Erik de Vetter om bij het bestuur te komen om de website te doen wat toen allemaal nog redelijk in de kinderschoenen stond. Later ben ik in de Raad van Elf gegaan en daar ben ik dit jaar mee gestopt, maar de volgende uitdaging ligt al in het verschiet want Rob van Vlaanderen gaat stoppen als secretaris en ik mag deze mooie taak gaan overnemen.

10 wat is je favoriete carnavals eten om goed op de been te blijven:
Dat is toch wel de verse tomatensoep en gehaktballen van me moeder, die heb je toch wel nodig om deze dagen op de been te blijven.

11 wat is je persoonlijke lijfspreuk / motto tijdens carnaval:
AAALLLAAAAFFFF

DSC05062

Share: