Baronie TV in de carnavalsoptocht Teteringen zondag 28 februari

12715331_10205872101104604_3062925348326348499_n

De carnavalsoptocht is uitgesteld en vindt plaats op zondag 28 februari in Teteringen. Het wordt die dag een groot feest met en voor alle deelnemers en belangstellenden.
De optocht vertrekt om 13.30 uur vanaf het Willem Alexanderplein. Daar eindigt de optocht ook weer.

Wie belangstelling heeft en graag deel wil nemen aan deze optocht kan het inschrijfformulier vinden op www.akvdesikken.nl onder het menu “activiteiten” en “dun optocht van Totdenringen”. Inschrijven kan tot en met maandag 22 februari. Bouwgroepen uit de omgeving zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Voor de juniorenoptocht kan op de dag zelf ook nog worden ingeschreven van 12.00 uur tot 12.45 uur in de Dorpsherberg aan het Willem Alexanderplein.
Vrijwilligers van Baronie TV lopen mee in de optocht met een aantal bekende figuren. Mitch en tante Nel, presentator Bram, de Floor Bitch en Ola de pandabeer.

Na afloop van de optocht worden er op 2 locaties feesten gehouden. Bij restaurant Bon Sang (voorheen Tramzicht het Zwaantje) wordt een feest georganiseerd met dj Mark den Tenter.

Bij de Dorpsherberg wordt een feest georganiseerd met verschillende kapellen en artiesten, te denken aan dj Neeman 2.0, Sjansjee en Roy Geerts.

De prijsuitreiking begint om 18.30 uur in de Dorpsherberg. Begonnen wordt met de junioren. Aansluitend volgt de prijsuitreiking voor de senioren.
Naast bekers en geldprijzen is er ook een publieksprijs. Voor de seniorenoptocht is dat dit jaar de Stormkaai en voor de juniorenoptocht de Stormbokaal.
Het publiek kan dit jaar voor het eerst digitaal stemmen. Tijdens de optocht kan er op www.akvdesikken.nl gestemd worden voor beide categorieën: zowel de junioren als de senioren.

Het AKV wil dat jong en oud een leuke carnavalsdag krijgt om de teleurstelling van de afgelaste optocht snel te vergeten.

Share: