Ken jij iemand die carnavaleske waardering verdient?

OnderscheidingKomende carnaval worden er weer onderscheidingen uitgereikt door Prins Snoek d’n Irste. Ken jij iemand die waardering verdient voor haar of zijn inzet voor het Totdenringse carnaval? Meld haar/hem dan aan voor een Totdenringse Carnavalsonderscheiding! Dit kun je doen door vóór 27 januari een mail te sturen naar secretaris@akvdesikken.nl.

Vermeld in de mail (naast je eigen gegevens) de naam en het adres van degene die je voordraagt. En natuurlijk willen we heel graag weten waarom je vindt dat deze persoon een onderscheiding verdient. De Prins zal samen met de protocolcommissie beoordelen of de door jou genomineerde persoon in aanmerking komt voor een onderscheiding.

Twijfel dus niet en maak carnaval 2023 extra onvergetelijk voor Sikken en Sikkinnen die zich inzetten voor het Totdenringse carnaval.

Share: