Meld je aan voor het Super Sikkenspel 2023!

Super Sikkenspel 2023Op maandag 20 februari organiseren we weer het Super Sikkenspel: een middag vol gezelligheid, spelplezier en strijd om de prijzen. We starten om 12:00u en de middag duurt tot circa 17:00u.

Wat is de bedoeling?
Je dweilt met jouw team van max. 10 deelnemers van spellocatie naar spellocatie (4 stuks). Deze zijn op loopafstand in Totdenringen gelegen. Op iedere locatie beantwoord je met je team een aantal vragen. Er zijn ook doe-activiteiten waar je punten mee kunt verdienen. En je kunt bonuspunten verdienen als je de ‘mystery guest’ raadt!

Vooraf ontvangt iedere teamcaptain via WhatsApp een instructie en de looproute. De antwoordformulieren kunnen online worden ingevuld. Natuurlijk is er op elke spellocatie gelegenheid voor een drankje en een hapje. We sluiten deze toffe dag om 16.30 uur af met een prijsuitreiking bij de Dorpsherberg.

Meedoen?
Wil je meedoen met het Super Sikkenspel? Superleuk! Stuur dan vóór 8 februari een e-mail naar sikkenspel@akvdesikken.nl. Het inschrijfgeld bedraagt € 11,- per team.

Share: